Чи замислювались ви про важливість обслуговування гальмівної системи?
Сучасний гідравлічний блок містить велику кількість складних пристроїв: систему динамічної стабілізації (TCS), допомогу при старті вгору (Hill-Hold Control). Щороку ускладнюється і система ESP.
Технічні характеристики гідравлічного блоку (наприклад, розмір клапанів) стають дедалі точнішими. Це потребує використання рідин з дуже низькою в'язкістю підвищення швидкості реакції.
Що буде, якщо затягнути терміни заміни рідини?
Ризик для життя.
- Вміст води в зношеній рідині стає занадто високим, її температура кипіння знижується. Підвищується ризик утворення парової пробки, що веде до збільшення ходу педалі гальма та почуття «ватної» педалі, а в гіршому випадку призводить до повної втрати гальмівної здатності.
Ризик фінансовий.
- Гальмівна рідина – єдина мастильна рідина в автомобілі, яка згодом роз'їдає та руйнує гідравлічні компоненти. Гідравлічний агрегат коштує близько 1500 євро за одиницю (без урахування вартості робіт із встановлення). Це дуже суттєва сума, яку можна заощадити, замінивши гальмівну рідину раз на два роки, витративши у 30 разів менше.
Заїжджайте в Бош Авто Сервіс на своєчасну заміну гальмівної рідини в Запоріжжі, щоб подбати про свою безпеку та безпеку гальмівної системи.
Подорожуйте безпечно з Bosch!!!

Більше на сайті: https://bas.zp.ua

Записатися на ремонт гальмі в Запоріжжі за тел.: 

+380(67)679-96-96+380(50)325-96-96

Чекаємо на Вас: вул. Шкільна, 4 

заміна гальмівної рідини в Запоріжжі, обслуговування гальмівної системи в Запоріжжі, ремонт гальмів в Запоріжжі, ремонт тормозной системы в Запорожье, ремонт тормозов в Запорожье, замена тормозной жидкости в Запорожье, СТО БОШ Таксопарк Запорожье